Επιστροφές

Τα προϊόντα μας, τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των ειδικών κατασκευών (χειροποίητα κουφέτα γάμου – αρραβώνα, μπομπονιέρες, πακέτα βάπτισης κλπ) θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν έχουν δυνατότητα επιστροφής. Για το λόγο αυτό έχουμε φροντίσει η φωτογράφισή τους να είναι υψηλής ανάλυσης ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα για το προϊόν που θέλετε να παραγγείλετε.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση και εφόσον δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το προϊόν που έχετε αγοράσει θα πρέπει εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (2410535761) και να αποστείλετε εν συνεχεία εγγράφως το αίτημά σας για επιστροφή των προϊόντων, είτε στο φαξ 2410415004 είτε στο e-mail: syskeyazein1979@yahoo.gr, ώστε να κανονίσουμε την επιστροφή του. Θα θέλαμε όμως εκ των προτέρων να σας ενημερώσουμε ότι το σχετικό κόστος αποστολής των επιστραφέντων προϊόντων θα σας επιβαρύνει. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί το γεγονός ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και είναι σε άριστη κατάσταση.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνεται σύμφωνα με τα παραπάνω, η εταιρεία μας δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή.