Χρονολόγιο

1979 - Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ

ξεκίνα στη πόλη της Λάρισας από τον Θωμά και την Ιωάννα Τσερκέζου η λειτουργία της οικογενειακής μας επιχείρησης με τον διακριτικό τίτλο "ΤΣΕΡΚΕΖΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΧΑΡΤΙΚΑ-ΠΛΑΣΤΙΚΑ" και κύριο αντικείμενο την εμπορεία σακούλας, χαρτοσακούλας, κουτιών, επίπεδων χαρτιών συσκευασίας και γενικά τη διάθεση όλης της γκάμας προϊόντων που ονομάζουμε εύκαμπτα υλικά συσκευασίας

1985 - ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ

Το μικρό κατάστημα της οδού Παλαιστίνης 7 έχει ήδη κλείσει έξι χρόνια παρουσίας και ήδη έχει καθιερωθεί στις προτιμήσεις πολλών πελατών όχι μόνο της Λάρισας αλλά ευρύτερα της Θεσσαλίας. Πελάτες μας αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, καταστήματα τυροκομικών, παντοπωλεία, εργαστήρια παρασκευής τροφίμων αλλά και πλήθος άλλων συναφών επαγγελμάτων μας εμπιστεύονται και συμπορευόμαστε μαζί αναπτυσσόμενοι αμφότεροι.

1986 - ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΑΜΠΑΛΑΖ

Το όραμα για ανάπτυξη που χαρακτήριζε και χαρακτηρίζει την Ιωάννα Τσερκέζου την οδηγεί σε αναζήτηση νέων ειδών σχετικών με τη συσκευασία. Έτσι λοιπόν αναπτύσσουμε επιπλέον τα παρεχόμενα προς τους πελάτες μας είδη και εισάγουμε στην αγορά μας προϊόντα άγνωστα και μη καθιερωμένα στους πολλούς ανά την Ελλάδα. Κορδέλα, φιογκάκια, χαρτί περιτυλίγματος δώρου, χάρτινες τσάντες κλπ εκτυπώνοντας πολλά από αυτά με το logo του πελάτη.

1999 - ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΙΑ

Ενσωματώνεται στην εταιρία μας ο Σωτήρης και η Μαρία Τσερκέζου και εντάσσουν νέες δράσεις ανάπτυξης και προόδου.

2008 - Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ

Οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις μας οδηγούν στην αγορά και ανακαίνιση του καταστήματος μας 100 και πλέον τετραγωνικών και στην κατα αποκλειστικότητα ασχολίας του με είδη γάμου, βάπτισης, διακόσμησης εκδηλώσεων, παιδικών party αλλά και πολυτελούς συσκευασίας δώρου και εμπορικών καταστημάτων. Ένα κατάστημα κόσμημα, με πληθώρα ειδών από τα πιο όμορφα και πλήρη στην Ελλάδα. Παράλληλα δημιουργήσαμε και ένα δεύτερο κατάστημα με στόχο την απορρόφηση του "παραδοσιακού" για εμάς τμήματος και την βέλτιστη ανάπτυξη και των δυο βασικών μας κλάδων.

2015 - ΣΗΜΕΡΑ

Σας καλωσορίζουμε στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το www.syskevazein.gr είναι εδώ για να υποστηρίξει με τη δύναμη του διαδικτύου όλους εσάς που θα θέλατε να δώσετε στις στιγμές σας μια πινελιά από τα δικά μας "χρωματα" . Περιηγηθείτε στις σελίδες του νέου μας e-shop, ταξιδέψτε μαζί μας, ενημερωθείτε από το blog, επμνευστείτε από το portfolio και ρωτήστε μας για να σας προτείνουμε πως θα κάνετε λατρεμένο αυτό που αγαπάτε.

 

ONLINE Αγορές

Αποστολή Πανελλαδικά

Όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα εντός 3 ημερών.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν Αποστολή Πανελλαδικά με αγορές άνω των 80 ευρώ.

Οι προτάσεις μας

Ετοιμάζουμε ειδικά για εσάς προτάσεις που θα ικανοποιούν τις επιθυμίες σας.