Όροι Χρήσης

Οι παρόντες όροι αφορούν την πώληση σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.syskevazein.gr της εταιρίας με την επωνυμία «ΑΦΟΙ ΤΣΕΡΚΕΖΟΥ Ο.Ε.».

Τα στοιχεία της εταιρίας είναι τα ακόλουθα:
ΑΦΟΙ ΤΣΕΡΚΕΖΟΥ Ο.Ε. που εδρεύει στη Λάρισα, οδός Παλαιστίνης 7 & 14Α, Τ.Κ. 41222, Τηλ.: 2410535761, e-mail: info@syskevazein.gr, και έχει αριθμό ΓΕΜΗ: 27055940000, ΑΦΜ: 998788725, ΔΟΥ: Α΄ Λάρισας

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους όρους και προϋποθέσεις της εταιρίας μας διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα www.syskevazein.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή και συναίνεσή σας με αυτούς.

Το www.syskevazein.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου που επιθυμούν την άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτησή τους στα προϊόντα που διαθέτουμε, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της εταιρείας. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη με υπευθυνότητα προκειμένου να αναπτυχθεί μια σχέση εμπιστοσύνης.

Προτεραιότητά μας είναι η πλήρης ενημέρωση και διασφάλιση του πελάτη μας. Για το λόγο αυτό σας παραθέτουμε τα κάτωθι.

1. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Οι «ΑΦΟΙ ΤΣΕΡΚΕΖΟΥ Ο.Ε.» ή το ηλεκτρονικό κατάστημα www.syskevazein.gr διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν τους «όρους χρήσης» όπως επίσης και την ενότητα «συχνές ερωτήσεις» της ιστοσελίδας, οποιαδήποτε χρονική στιγμή το κρίνει απαραίτητο. Κάθε τροποποίηση ή αλλαγή της ιστοσελίδας, θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή από μέρους σας. Η εταιρία μας μπορεί χωρίς προειδοποίηση να προβεί σε αλλαγή, αναστολή ή διακοπή οποιασδήποτε λειτουργίας αυτής της ιστοσελίδας.

2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προκειμένου να εκτελεστεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.syskevazein.gr θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Συγκεκριμένα, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν οι αγορές σας, ο αριθμός του σταθερού ή κινητού σας τηλεφώνου καθώς και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Όλα τα παραπάνω τα επεξεργάζεται η εταιρεία μας σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν.2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας σας. Σε καμία περίπτωση τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, με εξαίρεση όπου προβλέπεται από τον Νόμο και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν.2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

3. ΤΟ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝ

Τα χαρακτηριστικά όπως και άλλα στοιχεία των προς πώληση προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε άμεσα να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στην ιστοσελίδα μας κάνοντας “κλικ” στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών, σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο από τα προϊόντα προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε σε παραγγελία να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2410535761 ή μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου info@syskevazein.gr.

Τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά σημειώνεται ότι δεν επιστρέφονται όπως και αυτά που έχουν ήδη αντικατασταθεί μια φορά.

4. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το www.syskevazein.gr δεν εγγυάται για τη διαθεσιμότητα των εμφανιζόμενων στην ιστοσελίδα προϊόντων, εγγυάται όμως την έγκαιρη και άμεση ενημέρωση των πελατών του ως προς τη διαθεσιμότητα των αγορασθέντων προϊόντων. Η συναλλαγή θα θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε μόνο μετά την αποστολή έγγραφης ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης από την εταιρία μας. Σε περίπτωση που δεν δύναται να εκτελεστεί κάποια παραγγελία το www.syskevazein.gr έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να μην προβεί στην εκπλήρωσή της. Αν παραταύτα, ο πελάτης έχει πληρώσει το τίμημα της παραγγελίας του, τότε αυτό θα επιστραφεί με κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο χρήστης/πελάτης αναλαμβάνει κάθε κίνδυνο που τυχόν προκύψει από την πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας του www.syskevazein.gr. To www.syskevazein.gr δεν ευθύνεται για κανενός είδους ζημία του χρήστη/πελάτη (θετική ή αρνητική), ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερόμενης κάθε άμεσης, έμμεσης, τυχαίας, παρεπόμενης ή άλλης ζημίας τυχόν προκύψει από οποιαδήποτε πρόσβαση, χρήση ή αδυναμία χρήσης της ιστοσελίδας, καθυστέρηση ή αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή πληροφοριών, από τυχόν παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτής, συμπεριλαμβανομένης και οποιασδήποτε ζημίας από τυχόν μετάδοση ιού στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του χρήστη.

5. ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

Η χρήση της ιστοσελίδας www.syskevazein.gr και οι συναλλαγές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο , κυρίως τα νομοθετήματα που αφορούν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, την προστασία των καταναλωτών και τις πωλήσεις από απόσταση. Για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς προκύπτει από τους παρόντες Όρους Χρήσης και τις πωλήσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ιστοσελίδας www.syskevazein.gr αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της πόλης της Λάρισας.