Συχνές Ερωτήσεις

Τα περισσότερα από τα προϊόντα που βλέπετε στο e-shop μας είναι άμεσα διαθέσιμα, φροντίζοντας να υπάρχει πάντα επαρκές απόθεμα στις αποθήκες μας. Ωστόσο, για οποιασδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε μέσω e-mail, είτε τηλεφωνικά τις ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού μας κέντρου.
Ο ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται στη τιμή όλων των προϊόντων που εμφανίζονται στο e-shop μας.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έχουμε επενδύσει στην οργάνωση και την ασφάλεια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, ώστε η παραγγελία σας να εκτελείτε μόνο μέσα από αυτό. Ωστόσο, για οποιαδήποτε απορία που αφορά την καταχώριση της παραγγελίας σας είμαστε πάντα στη διάθεση σας τις ώρες λειτουργιάς του τηλεφωνικού μας κέντρου.
Εφόσον τα προϊόντα που επιλέξατε είναι διαθέσιμα, ο χρόνος προετοιμασίας των παραγγελιών είναι από 4 έως 6 εργάσιμες ημέρες (δεν περιλαμβάνεται ο χρόνος αποστολής). Εξαιρούνται οι παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:

  • Μπομπονιέρες γάμου-βάφτισης : 15 έως 25 εργάσιμες ημέρες
  • Χειροποίητα κουφέτα κεράσματος: 15 έως 20 εργάσιμες ημέρες
  • Πακέτα βάπτισης: 15 έως 20 εργάσιμες ημέρες
Οι μπομπονιέρες γάμου περιέχουν 5 κουφέτα αμυγδάλου, ενώ οι μπομπονιέρες βάπτισης μπορούν να περιέχουν είτε 5 κουφέτα αμυγδάλου, είτε σοκολατένια καραμελάκια τύπου smarties.
Κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη οι μπομπονιέρες μπορούν να περιέχουν και περισσότερα από 5 κουφέτα καθώς και από συγκεκριμένες κατηγορίες, όπως:

  • Κουφέτα αμυγδάλου
  • Κουφέτα εισαγωγής πλακέ με γεύσεις (φράουλα-σαντιγύ, σοκολάτα γάλακτος, καραμέλα γάλακτος)

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τους θερινούς μήνες καλό είναι να χρησιμοποιείτε μόνο κουφέτο αμυγδάλου, επειδή τα κουφέτα που περιέχουν σοκολάτα είναι πιο ευπαθή στις υψηλές θερμοκρασίες.

Ασφαλώς και μπορείτε να παραγγείλετε τα υλικά και να φτιάξετε μόνος σας την μπομπονιέρα της αρεσκείας σας, αν ανατρέξετε στην κατηγορία “do it yourself”.
Όλες οι μπομπονιέρες τοποθετούνται με ασφάλεια και αποστέλλονται σε χάρτινα κιβώτια μεταφοράς. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί κουτί παρουσίασης, τις τοποθετούμε σε χάρτινα ή ξύλινα καφασάκια τα οποία στολίζονται στο ίδιο μοτίβο με τις μπομπονιέρες, με πλούσιες κορδέλες και φιόγκους. Εάν ανατρέξετε στην κατηγορία κουτιά μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα τους κωδικούς της αρεσκείας σας.
Μόλις ολοκληρωθεί η καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση που συμπληρώσατε στην φόρμα παραγγελίας.
Όχι, δεν υπάρχει κόστος ελάχιστης παραγγελίας.
Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι σε καμία περίπτωση η εταιρία μας δεν αποστέλλει ελαττωματικά προϊόντα εις γνώσιν μας. Αν παραταύτα παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ.: 2410535761 εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για την διαδικασία αντικατάστασης του προϊόντος χωρίς να επιβαρυνθείτε επιπλέον έξοδα μεταφοράς. Πέραν αυτής της προθεσμίας τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Σας γνωστοποιούμε ότι η εταιρία ΑΦΟΙ ΤΣΕΡΚΕΖΟΥ Ο.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του δέματος που προκλήθηκε με ευθύνη της εταιρίας μεταφορών.
Ασφαλώς και έχετε τη δυνατότητα να κάνετε συμπληρωματική παραγγελία, η οποία όμως θα διέπεται από τους όρους της νέας παραγγελίας. Σας ενημερώνουμε ότι αν η συμπληρωματική παραγγελία αφορά μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης η ελάχιστη ποσότητα είναι τα 20 τεμάχια. Αν αφορά οποιαδήποτε άλλη κατηγορία προϊόντων και εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει φύγει από το κατάστημά μας για αποστολή μπορούμε να συγκεντρώσουμε και τις δύο παραγγελίες σε μία αποστολή. Σε αντίθετη περίπτωση, επιβαρύνεστε για κάθε παραγγελία τα αντίστοιχα μεταφορικά κόστη. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να φροντίζετε το συντομότερο δυνατόν αν πρόκειται να προβείτε σε συμπληρωματική παραγγελία.
Σε ότι αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα, σας ενημερώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία που λαμβάνουμε χρησιμοποιούνται από εμάς μόνο για την εκτέλεση και προώθηση της παραγγελίας σας και για κανέναν λόγω δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Οι ώρες λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματος είναι:
Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή: 08:00 – 14:00 και 17:30 – 21:00
Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο: 08:30 – 14:00
Οι ώρες εξυπηρέτησης πελατών τηλεφωνικά είναι:
Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή: 09:00 – 14:00 και 18:00 – 20:00
Τρίτη – Πέμπτη: 09:00 – 14:00
Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας και κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» διακόπτοντας αυτόματα τη διαδικασία της παραγγελίας σας.
  • Σε περίπτωση που έχετε ολοκληρώσει την ηλεκτρονική σας παραγγελία, αλλά δεν επιθυμείτε την εκτέλεσή της και εφόσον το προϊόν δεν έχει φύγει προς αποστολή, μπορείτε να καλέσετε στο 2410535761 εντός 24 ωρών και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.
  • Σε αντίθετη περίπτωση που το προϊόν έχει φύγει προς αποστολή αλλά επιθυμείτε την ακύρωσή του, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία επιστροφής του. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι το προϊόν που θα παραλάβετε δεν πρέπει να ανοιχτεί ή να παραβιαστεί η συσκευασία του καθώς και ότι τα έξοδα αποστολής και επιστροφής θα σας επιβαρύνουν.

Αν και εφόσον παραλάβουμε προϊόν που δεν τηρεί τις παραπάνω προδιαγραφές η εταιρία μας δεν δύναται να δεχτεί την επιστροφή του και θα σας το επιστρέψει με δικά σας έξοδα.