Τρόποι Αποστολής

Οι τρόποι παράδοσης των προϊόντων είναι:

  • Αποστολή με courier
  • Αποστολή με μεταφορική εταιρεία
  • Παραλαβή από το κατάστημά μας

Με την ηλεκτρονική αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε με e-mail εντός 2 εργάσιμων ημερών το ακριβές ποσό εξόδων αποστολής σας. Οι χρεώσεις εξαρτώνται από το συνολικό βάρος και όγκο των προϊόντων της παραγγελίας. Ωστόσο μπορείτε να έχετε μια γενική εικόνα για τις χρεώσεις αποστολής με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Αμέσως μόλις φύγει η παραγγελίας σας από εμάς θα λάβετε e-mail στα στοιχεία που μας έχετε δώσει που θα σας ενημερώνει για τον αριθμό φορτωτικής της παραγγελίας σας με τον οποίο θα μπορείτε να την αναζητήσετε στην courier ή στη μεταφορική εταιρεία.

Όλες οι παραγγελίες που αποστέλλονται με εταιρία courier παραλαμβάνονται σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής των προϊόντων (για παραδόσεις εντός Ελλάδος). Για παραδόσεις εκτός Ελλάδος ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Σημειώστε ότι τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες δεν υπολογίζονται ως εργάσιμες ημέρες καθώς επίσης ότι υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης σε περίπτωση απεργιών, άσχημων καιρικών συνθηκών καθώς και σε περίπτωση αποστολής σε δυσπρόσιτες περιοχές.